Formula SAE Italy 2018

Op 9 juli is HARD met een groot deel van het team af gereisd naar Italië voor het Formula SAE evenement.Tijdens dit evenement werd de HRD04 iedere dag op verschillende onderdelen getest. Één van de grootste evenementen was het rijden van de Endurance race. Voordat de HRD04 mee mocht rijden in de Endurance Race, acceleration, skidpad en autocross, moest zij eerst door de scrutineering en door drie verschillende tests: noise, tilt en brake test.

 

Het waren voor de ingenieurs van HARD lange en hete dagen op het circuit. Ondanks dat er voorafgaand, of zelfs tijdens de testen, nog gesleuteld moest worden aan de auto, wisten wij alle testen te halen! Dit betekende dat wij ons op mochten maken voor de Endurance race welke op de laatste dag van het evenement plaats vond.

Mark Oosting heeft met de HRD04 6km succesvol afgelegd tijdens de Endurance race. Na 6km brak het differentieel en kon de auto helaas niet verder rijden. Uiteraard baalde het team hiervan en hadden wij de auto liever langer zien rijden. Tegelijkertijd waren wij tevreden met onze resultaten binnen deze competitie. 

 

 

Contact

Van Doorenveste, D1.48

Zernikeplein 11

9747 AS Groningen

+31(0)628630572

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Follow us

Working hours

Monday to Saturday 09:00 till 22:00