Hanze hogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen worden er hoogwaardige professionals opgeleid. Daarnaast werkt de Hanzehogeschool aan nieuwe oplossingen en innovaties voor de beroepspraktijk en de maatschappij. Samen met bedrijven en instellingen worden er toepasbare, praktijkgerichte kennis ontwikkeld.

 

 

 

 

 

 

 

Actemium

Actemium draag met efficiënte en duurzame Solutions & Services for Industry bij aan het optimaliseren van industriële processen. Van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Met marktgerichte kennis en passie voor het vak voeren wij ook veelomvattende projecten succesvol uit. Altijd samen met de klant.
Het wereldwijde Actemium netwerk, onderdeel van VINCI Energies, is met ruim 19.000 specialisten vanuit 350 business units actief in 40 landen.
In Nederland werken 850 betrokken professionals in 20 business units.

Actemium is al sinds de oprichting hoofdsponsor van Hanze Racing Division.

 

Pouw

Pouw rent Autoverhuur is bij uitstek de aangewezen partner voor al uw autoverhuur in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouw rent Autoverhuur verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt. Service zoals u dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw rent Autoverhuur.

 

 

 

HARD office

Van Doorenveste, D1.48

Zernikeplein 11

9747 AS Groningen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Follow us

Working hours

 Monday to Saturday 09:00 till 22:00