Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen biedt professioneel hoger onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Met een breed aanbod aan opleidingen worden er hoogwaardige professionals opgeleid. Daarnaast werkt de Hanzehogeschool aan nieuwe oplossingen en innovaties voor de beroepspraktijk en de maatschappij. Samen met bedrijven en instellingen worden er toepasbare, praktijkgerichte kennis ontwikkeld.

 

 

 

Combimac

Combimac, voorheen Pelger, is opgericht in 1919 en tegenwoordig gevestigd in Emmen. Met een team van ongeveer 50 man met verschillende disciplines ontwerpen en produceren zij elektromotoren en centrifugaal ventilatoren. De producten worden gebruikt in de (biogas) industrie, industriële ovens, onderzeeërs en marineschepen.

 

 

Philips N.V.

Philips N.V. is dit seizoen een nieuwe partner voor de Hanze Racing Division. Philips werd in 1891 opgericht in Eindhoven en is nu een van de grootste elektricabedrijven ter wereld. Philips heeft onze ingenieurs elektrische kennis en simulatieondersteuning geboden. HARD is er trots op dit partnerschap met Philips dit jaar te hebben.

 

 

 

Contact

Van Doorenveste, D1.48

Zernikeplein 11

9747 AS Groningen

+31(0)628630572

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Follow us

Working hours

Monday to Saturday 09:00 till 22:00